Прес-центр9 листопада 2018, 16:11

Свято людей, які дійсно люблять Україну!

9 листопада – особливий день для людей, які дарують людству часточку своєї душі, прагнуть запалити у серцях вогник духовності, гармонії та краси!

Напередодні, 8 листопада 2018 р., у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені С. Прокоф’єва відбулись урочистості з нагоди професійного свята працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Справжнім подарунком до свята став неймовірно яскравий та емоційний виступ відомого українського гурту ROCKOKO у супроводі академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії.

Але ж все послідовно. :)

Захід було відкрито першим музичним подарунком гостей зі Львова. До речі, гурт ROCKOKO, відомий своїм оригінальним інструментальним виконанням, вже проводив виступи у Луганській області, та має своїх шанувальників. Отже, перші драйвові акорди відразу додали святкового настрою.

Тепло привітав присутніх виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь, який зазначив, що День працівників культури та майстрів народного мистецтва - це свято людей, які дійсно люблять Україну! Кращі працівники культури отримали нагороди з нагоди професійного свята.

З чуттєвим виступом звернулась до всіх присутніх Аліна Адамчук, начальник управління культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації. Вона щиро подякувала всім працівникам культури Луганської області за величезну роботу на шляху до побудови нової України.

… Щирі усмішки, сяючи очі! Вдячні слухачі аплодували стоячи! Нескінченні овації «примусили» талановитих хлопців зіграти черговий шедевр на біс! Та здається, що глядачі із задоволенням продовжували б насолоджуватись майстерною грою і далі. «Кому замало, приходьте завтра», - пожартував учасник гурту.

А й дійсно! Адже святкові заходи на Луганщині тривають! http://loga.gov.ua/oda/press/news/oblasni_zahodi_do_dnya_ukrayinskoyi_pisemnosti_ta_movi_v_luganskiy_oblasti