Прес-центр28 вересня 2017, 19:09

У м. Сєвєродонецьк за ініціативою Управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА відбувся Круглий стіл «Бібліотечна справа Луганщини: проблеми, виклики, можливості»

Учора у м. Сєвєродонецьк за ініціативою Управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА відбувся Круглий стіл «Бібліотечна справа Луганщини: проблеми, виклики, можливості». Бібліотечні фахівці з усього регіону зібралися, щоб обговорити проблеми, які постають сьогодні перед бібліотекарями взагалі й Луганщини зокрема.

Не оминули круглий стіл і приємні хвилини. Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек начальник управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА Адамчук А. О. привітала бібліотечних фахівців області та вручила почесні грамоти і подяки.

Колега з Хмельниччини передала вітання та подарунки від Хмельницького обласного відділення УБА – зібрані хмельницькими колегами кошти для передплати газет за акцією Української бібліотечної асоціації «Передплати газету мешканцям зони АТО»

За підсумками роботи прийняли рекомендації для Міністерства культури, органів місцевого самоврядування, керівників луганських вишів, директорів ЦБС.