Прес-центр31 серпня 2017, 16:08

У Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.С. Прокоф’єва відбудеться нарада «Актуальні питання музейної справи»

З метою підвищення ролі музеїв у справі національно-патріотичного виховання мешканців області 05 вересня 2017 року о 1000 у приміщенні комунального закладу «Сєвєродонецьке обласне музичне училище                                  ім. С.С. Прокоф’єва» (м. Сєвєродонецьк, просп. Хіміків, 10) проводиться  нарада «Актуальні питання музейної справи».

Для участі у заході запрошено керівників місцевих відділів культури, директорів та завідувачів фондів міських/районних музеїв, спеціалістів Українського інституту національної пам’яті, представників громадськості.

На нараді обговорюватимуться питання осучаснення музейних експозицій, використання новітніх технологій та методів у музейній практиці (виставкова діяльність; робота з фондами; дослідницька, просвітницька, комунікаційна функції музею), залучення музеїв Луганської області до проекту «Музей відкрито на ремонт 2» громадської організації «Український кризовий медіа-центру».

Загалом очікується понад 40 учасників.