Прес-центр23 серпня 2018, 10:08

«УКРАЇНСЬКИЙ СХІД» НА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ВІДВІДАЄ ЛУГАНЩИНУ

24 серпня, у 27-му річницю Незалежності України команда проекту  «Український Схід» відвідає місто Попасна Луганської області зі святковою програмою «Ми - Україна. Нам - 27».

Спільно з Луганською обласною державною адміністрацією Міністерство культури України презентують у м. Попасна велику акцію, яка об‘єднає митців з різних регіонів. У великому святковому концерті візьмуть участь місцеві гурти «Радан» і «Без меж»,  шоу-мен і поет із Харкова Артем Полежака, львівська співачка Оксана Муха, вінницький гурт «Jazzforacat”, київські артисти Ярослава Руденко, Ольга Нестеренко (гурт «Врода»),  Анжеліка Рудницька. Також до команди приєднається відомий київський фотограф Олексій Плиско.

Окрім великої концертною програми відбудуться українські кінопокази повнометражних мультфільмів «Сторожова вежа», «Микита Кожум‘яка» та фільму «Кіборги».

Цього ж дня у Попасній відкриється художня виставка «Сад Чеснот» Анжеліки Рудницької.

Також учасники проекту «Український схід» відвідають  місця дислокації військових на Луганщині і привітають українських бійців із головним святом країни.

Нагадаємо,  що проект "Український Схід" реалізується Міністерством культури України спільно з Луганською та Донецькою військово-цивільними адміністраціями та волонтерами і спрямований на підтримку військових і цивільних, які знаходяться в зоні АТО.