Прес-центр21 травня 2018, 14:05

Від серця до серця добро летить

18 травня в Концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв пройшов благодійний концерт на підтримку соліста Луганської обласної філармонії, Лауреата Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів – Ігоря Новікова, творчість якого відома не тільки на Луганщині, але й у всій Україні та за кордоном. В цей день люди прийшли до концертної зали, щоб не тільки насолодитися  неповторною класичною музикою та получити естетичне задоволення від музики, але й ще допомогти талановитому співаку зробити ще один впевнений крок до життя.

Величезна кількість небайдужих людей зібралася, щоб не тільки насолодитися  неповторною класичною музикою та получити естетичне задоволення, але й ще допомогти талановитому співаку. В залі не було вільних місць! Бажання допомагати і дарувати добро об'єднало жителів і гостей нашого міста. Соліст Луганської обласної філармонії понад 10 років героїчно бореться з важкою хворобою. Маючи хронічне захворювання нирок Ігор декілька років тому переніс трансплантацію, тоді донором стала його мати. Це ненадовго зупинило хворобу і дозволило артисту дарувати свій неймовірний спів слухачам. Але невдовзі нирка почала відторгатися, що призвело до того, що сьогодні Ігор Новіков змушений майже щодня проходити процедуру діалізу, аби просто вижити. Зараз він перебуває в дуже важкому стані: більша частина його життя проходить на лікарняному ліжку.

Але смертельна хвороба не вбила в Ігореві жагу до життя. Кожного дня він працює, вражає глядачів своїми унікальними піснями, а головне не втрачає надії. І незважаючи ні на що, співак продовжує виступати на сцені, радуючи слухачів своїм неповторним голосом.

У цей музичний вечір творча родина солістів Луганської обласної філармонії Олена Босенко та Ігор Новіков, виконала яскраву програму у супроводі Академічного симфонічного оркестру під керівництвом Заслуженого діяча мистецтв України, головного диригента Євгена Тутевича. Свій вишуканий спів Ігор та Олена дарували, виконуючи найвідоміші музичні твори: «Місяць на небі», «Гандзя», «Ой, у вишневому саду», «Я піду в далекі гори», «Чорнії брови, карії очі», «'O sole mio», «Tanzen möcht' ich», які прийшлись до душі всім присутнім. Щирими емоціями і бурхливими оплесками всі дякували артистам. Особлива атмосфера панувала в залі протягом усього концерту. Захоплена професійністю та талантом, публіка ще довго не відпускала артистів зі сцени, вшановуючи їх творчість оваціями, квітами та вигуками «Браво!». Відчувалося, що глядачі були натхнені можливістю внести свій вклад в швидке одужання Ігоря Новікова. Ні у кого немає сумнівів, що саме так і буде!