Прес-центр29 вересня 2017, 15:09

Вітання начальника управління культури, національностей та релігій з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Шановні бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це не тільки ваше професійне свято, це свято всіх тих, хто небайдужий до книги, читання, бібліотеки, усіх, хто вболіває за духовність народу України, за майбутнє нашої держави. Його відзначення свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, просвіти і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

 

Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь, справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу, збирачами духовних скарбів, провідниками у світ нового і непізнаного.

 

Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, просвітницькі заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку нашого суспільства.

 

Бажаю вам завжди відчувати гордість за свою професію, переконаність у суспільній значущості своєї справи, подальших творчих успіхів у благородній справі інформування та просвіти нинішніх і майбутніх поколінь, здоров'я і благополуччя! Нехай ваш натхненний труд завжди буде затребуваний, а бібліотеки, зберігаючи кращі традиції, успішно розвиваються!

 

З повагою

Начальник Управління культури,

національностей та релігій

Луганської облдержадміністрації 

Аліна Адамчук