Прес-центр1 жовтня 2017, 08:10

Вітання начальника управління культури, національностей та релігій з днем працівника освіти

Вельмишановне освітянське товариство!

 

Сьогодні кожен з нас мимоволі згадує свого Вчителя. Людину, котра запалила в нас іскорку знань, стала другом і тактовним наставником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

І справді, на освітян покладена надзвичайно відповідальне й почесне завдання – саме вони передають молоді свої знання і навички, духовні цінності та національні традиції, свою енергію до творення й розбудови незалежної Української держави.

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята та сердечну вдячність за самовідданість, вірність обов'язку і покликанню! Сьогодні освітянська родина Луганщини об’єднує педагогів вищих навчальних закладів, загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, працівників у галузі освіти. В умовах суперечливого сьогодення виконання професійних обов’язків дається непросто. Тому щиро дякую Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку та любов до обраної справи. Бажаю Вам міцного здоров’я, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

 

Зі святом Вас, дорогі освітяни!

 

З повагою,

начальник Управління культури,

національностей та релігій

Луганської облдержадміністрації

Аліна Адамчук