Прес-центр10 жовтня 2017, 13:10

Колектив Департаменту фінансів від щирого серця вітає Анікієву Тетяну Володимирівну з призначенням на посаду директора

Колектив Департаменту фінансів від щирого серця вітає Анікієву Тетяну Володимирівну з призначенням на посаду директора. Це заслужена та закономірна, а від того по-особливому вагома і знакова подія не тільки у Вашому особистому і професійному житті, але й житті усього Департаменту. Це призначення ми вважаємо справжнім визнанням Ваших професійних здібностей та широкого досвіду у фінансовій сфері.

Бажаємо Вам, шановна Тетяно Володимирівно, незмінних успіхів у справах і незрадливих друзів-однодумців, як завжди, долати всі труднощі з високо піднятою головою. Щоб повсякденна нелегка діяльність на цій відповідальній посаді дарувала нові ідеї і відкриття, підказувала мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани в ім’я розбудови української держави.

Нехай Вас завжди супроводжують натхнення й наснага, оптимізм, добро, гармонія, успіх і повага. Нехай ніколи не вичерпується Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність, толерантність і прагнення завжди прийти на допомогу. Нехай на довгі роки залишається незмінним Ваше найвище кредо – вірно служити Україні та людям.