Прес-центр10 серпня 2018, 09:08

Конкурсний відбір триває

   За співорганізації МОЗ України, Громадською організацією „Платформа здоров’я” в рамках 27-ї Міжнародної медичної виставки „Охорона здоров’я/Public Health” буде організовано День головного лікаря – 2018 та вручення всеукраїнської відзнаки „Головний лікар року – 2018” у Міжнародному виставкому центрі м. Києва, 03.10.2018.

   У зв’язку із цим у Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації утворено комісію з відбору кандидатів на відзнаку „Головний лікар року – 2018”.

   Наразі конкурсна комісія Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації приймає документи від кандидатів для участі у відборі, згідно з визначеними організаторами конкурсу критеріями. Спільно з Громадською організацією „Українське лікарське товариство Луганщини” буде здійснено трьохступеневий відбір кандидатів протягом серпня: погодження документів, що надійшли на розгляд конкурсної комісії; опрацювання фінансових, статистичних та організаційно-методичних показників роботи кандидатів на номінацію зазначеної відзнаки; підсумкового засідання та направлення пропозицій організаційному комітету 27-ї Міжнародної медичної виставки „Охорона здоров’я”. Учасники, документи яких будуть відповідати  критеріям відбору, можуть бути на ньому присутніми.

   За результатами відбору, документи на трьох кандидатів буде спрямовано для подальшого розгляду до Організаційного комітету відзнаки „Головний лікар року – 2018” для відбору номінантів.

 

 

Прищепа 06452 21611