Прес-центр15 серпня 2018, 15:08

Навчання на тему: „Конфлікт інтересів та заходи його врегулювання”

   За участю в.о. директора Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Ольги Рибалки відбулось навчання державних службовців цього Департаменту.
   На цей раз було опрацьовано питання на тему: „Конфлікт інтересів та заходи його врегулювання”. Про заходи із запобігання пагубного явища „корупції” та врегулювання конфлікту інтересів, у разі його наявності, доповів юрисконсульт Вадим Коваленко. З метою обізнаності посадових осіб Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації та запобіганню вчинення корупційних правопорушень учбову інформацію було ретельно опрацьовано з кожним працівником. Всі присутні заходу ознайомились із презентацією на цю тему.
   Що стосується оформлення порядку ознайомлення з вимогами і обмеженнями щодо прийняття та проходження державної служби відповідно до Законів України „Про запобігання корупції” та „Про державну службу”, та їх дотримання, інформацію довела начальник відділу з управління персоналом цього Департаменту Валентина Прищепа. Всі працівники активно долучились до обговорення питань.

Ознайомитись  з презентацією можливо за посиланням.