Прес-центр5 жовтня 2018, 14:10

Про проведення семінару з питання надання медичної допомоги постраждалим від наслідків Чорнобильської катастрофи в Луганській області

Керівництвом Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації 05.10.2018р була проведена семінар-нарада з питання надання медичної допомоги постраждалим від наслідків Чорнобильської катастрофи в Луганській області.

На нараді були присутні лікарі, відповідальні за надання допомоги даного контингенту населення усіх міст та районів.

Начальник відділу з організації надання медичної допомоги дорослому населенню Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Верескун Т.В. надала інформацію про найбільш актуальні питання. А саме, виписування пільгових рецептів, медичне обслуговування, пропозиції до роботи лікарів з боку МСЕК та інші.

Експерт при Департаменті за напрямком «Організація медичної допомоги постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС» Ракова Н.Ю. ознайомила присутніх із зауваженнями, які виникли при звітуванні до МОЗ України про щорічну диспансеризацію даної категорії населення за 2017 рік.

Також були надані відповіді на усі задані питання присутніх та отримані звіти від відповідальних лікарів щодо узагальнення аналітичної інформації по медичному забезпеченню осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (на виконання листа МОЗ України від 11.01.2018р. № 7.03/819).