Прес-центр23 жовтня 2018, 13:10

Про участь у фаховій науково-практичній конференції з міжнародною участю УАЛДВК «Особливості надання дерматовенерологічної допомоги населенню України в умовах медичної реформи»

У м. Івано-Франківську 17-18 жовтня 2018 року відбулась фахова науково-практична конференція з міжнародною участю УАЛДВК «Особливості надання дерматовенерологічної допомоги населенню України в умовах медичної реформи», в роботі якій прийняли участь спеціалісти з мм. Рубіжне, Сєвєродонецька та головний лікар Лисичанського обласного шкірно-венерологічного диспансеру.

По закінченню конференції було проведено засідання Президії УАЛДВК з головними лікарями обласних шкірно-венерологічних диспансерів на тему: «Проблемні питання та особливості надання дерматовернрологічної допомоги населенню України в умовах медичної реформи».

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації та учасники конференції вдячні організаторам, а саме президенту УАЛДВК професору Степаненко В.І., головному лікарю Івано-Франківського шкірно-венерологічного диспансеру Цідило І.Г. та завідувачу кафедри дерматовенерології Івано-Франківського Національного медичного університету Александруку О.Д. за теплий прийом та бездоганну організацію заходу.