Прес-центр18 cічня 2019, 09:01

Співпраця продовжується!

16 січня 2019 року на базі консультативної поліклініки Луганської обласної клінічної лікарні (головний лікар Соляник Ф.Т.) відбулася робоча нарада з представниками Краматорського обласного центру кардіо- та рентгенендоваскулярної хірургії (Донецька область) на якій розглянуто і ухвалено спільні заходи на 2019 рік.

У цей же день, спеціалістами Центру та поліклініки проведено спеціалізований консультативний прийом хворих з кардіологічною патологією.

Впродовж консультативного прийому перевірено функціональність, встановлених раніше кардіостимуляторів та проконсультовано понад 60 пацієнтів з міст та районів Луганської області, а деяким з них, що за станом здоров’я потребують негайного оперативного втручання, у цей же день, за рахунок Державного Бюджету, було виділено необхідні високовартісні витратні матеріали.

Впродовж 2019 року передбачається проведення ще не менше 5 таких консультативних прийомів пацієнтів нашого регіону.

Департамент охорони здоров’я Луганської  облдержадміністрації висловлює щиру подяку керівництву Департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації та спеціалістам Краматорського центру кардіо- та рентгенендоваскулярної хірургії за організацію та проведення спеціалізованого консультативного прийому хворих нашої області.