Прес-центр4 жовтня 2017, 08:10

Свято осені в Луганській обласній дитячій клінічній лікарні

У стародавніх слов’ян  вересень називався літопроводцем - проводами літа, кінцем аграрного циклу,  початком нового року, новоліття. І нехай зараз в календарі немає ніякої знаменної дати, але чому б не влаштувати свято на честь, наприклад, настання Осені? Саме в ці теплі вересневі дні, які ще називаються «бабиним літом», працівники Луганської обласної дитячої клінічної лікарні відзначили 29 вересня 2017 року свято осені конкурсною програмою в імпровізованому арт-кафе «Золота осінь». Учасники виступали в п’яти номінаціях по виготовленню виробів із природних матеріалів, по оформленню стіннівок, фотографій на осінню тематику, по приготуванню блюд з використанням смачних дарів осені.

Складно прийшлося адміністрації в якості журі визначати переможців творчих конкурсів, участь в яких взяли всі відділення та служби ЛОДКЛ. На думку членів журі, учасники серйозно підготувалися до конкурсу - була витримана тематика, різножанровість, проводилися паралелі між природними явищами і взаємовідносинами людей, неймовірна смакота та неперевершена презентація смачних і, головне, корисних страв. Здається, що нічого нового придумати вже неможливо, але учасники конкурсної програми приємно здивували своїми здібностями присутніх. Найкращі роботи було відзначено символічними призами від голови журі - Ошеко Світлани.

Кажуть, що осінь-це смуток, дощі, похмура погода ... Але це не так !!! Надворі вже прохолодно, а у нас в залі панувала тепла, доброзичлива атмосфера. Розважальну програму заходу підготовлено і проведено працівниками ЛОДКЛ. Родзинкою конкурсу стали елементи театралізації «Осіння казка», де учасники заходу «перевтілилися в нові образи» та проявили артистичні здібності. Поява казкових персонажів зробила захід веселим і гучним. Сидячи на місцях, глядачі не могли втриматися від веселощів, емоції переповнювали усіх. Виконання пісень у родинному колі стає доброю традицією на урочистих святах у лікарні, цього разу дебютувала вокальна група адміністрації ЛОДКЛ.

Осінь по-своєму чарівна і красива, а особливо у нас на Луганщині.  Ми щиросердно дякуємо цій порі за те, що вона зібрала всіх на святі творчості і фантазії. Висловлюємо особливу подяку співпрацівникам ЛОДКЛ, які взяли активну участь в конкурсній програмі, організації та проведенні заходу.

Як чудово, що є такі свята, які стають доброю традицією в колективі!