Прес-центр18 грудня 2018, 15:12

ДАРУЮЧИ ЩАСТЯ, РАДІСТЬ І НАДІЮ

З першим снігом і морозами приходять  в Україну зимові свята. Згідно народного календаря, всього їх близько 12.  Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая.

День Святого Миколая – чисте, світле, добре, традиційне свято. Для дорослих – це нагода продемонструвати свою любов, стати на деякий час добрими чарівниками, подарувати частину своєї душі. Для дітей воно стає чарівною казкою.

Напередодні улюбленого свята 18 грудня 2018 року в приміщенні Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру відбувся святковий захід організований службою у справах дітей облдержадміністрації.

         400 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, з міст та районів області прийшли на свято яке вже вдруге відбулося у приміщенні обласного академічного українського музично-драматичного театру.

На свято завітала заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик. Вона привітала дітлахів з наступаючими новорічними та різдвяними святами й побажала усім здоров’я, миру, домашньої щирої радості та віри у добрих людей.

         В своєму зверненні до дітей, батьки яких загинули під час проведення АТО, Ольга Лішик зазначила: «Змінилася країна, змінилося її майбутнє – наймолодші громадяни. Вітаю Вас зі святом, яке завжди розмальовує наші обличчя щирими посмішками, а наші душі – теплим та незгасаючим вогнем любові до ближнього. Бажаю всім примножувати і дарувати це тепло, берегти його від життєвого холоду і плекати в собі найбільші чесноти, закладені в наші серця батьками».

У теплій казковій атмосфері, при переповненому глядачами залі, відбулася вистава «Різдвяні пригоди Синіптахи», яка  подарувала усім присутнім  яскраві враження і чудовий настрій. Протягом вистави в залі лунали дитячий сміх та щирі аплодисменти. Діти отримали солодкі подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка та дитяча радість.

Свято вдалось! Сподіваємось, що діти цей веселий день прожили щасливо.