Прес-центр1 червня 2018, 13:06

Літо розпочалося добрим і радісним святом – Міжнародним днем захисту дітей

У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей.

             400 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, прийшли сьогодні на свято до Дня захисту дітей, яке вперше відбулося у відремонтованому приміщення обласного академічного українського музично-драматичного театру. У шалених емоціях і неймовірних враженнях пройшли дві години свята.

             Добрі, мудрі слова привітань до дітей звучали від заступника голови облдержадміністрації Ольги Лішик та начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Раїси Родіної, що були залучені до урочистої процедури нагородження.    Від імені голови обласної державної адміністрації Юрія Гарбуза вони нагородили опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, представників сфери захисту прав дітей та кращих учнів, котрі показали високі досягнення в навчанні, спортивних та культурних заходах, почесними грамотами та листами подяки обласної державної адміністрації та служби у справах дітей облдержадміністрації.

             «Саме в дітях ми бачимо майбутнє держави - відзначила начальник  служби у справах дітей облдержадміністрації Раїса Родіна, - Немає нічого кращого в нашому житті ніж діти, і дорослі мають робити все для того, щоб вони були щасливими».

             По закінченню заходу всі діти отримали неабияке задоволення та солодкі подарунки.

             Цей день став не лише веселим святом для самих дітей, а й нагадуванням суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.