Прес-центр8 серпня 2018, 12:08

Відео-нарада в режимі on-line

08 серпня 2018 року  за участю заступника голови облдержадміністрації Лішик О.П.  відбулась відео-нарада в режимі
on-line з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України
щодо розвитку мережі дитячих будинків сімейного типу та малих групових будинків, підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості та інших актуальних питань впровадження пріоритетних проектів регіонального розвитку.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2018 рік» Луганській області передбачено видатки у вигляді субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа в обсязі 15 472,1 тис. грн.

Станом на 06.08.2018 комісією розглянуто матеріали щодо придбання 33-х житлових приміщень для дітей-сиріт, осіб з їх числа та щодо будівництва 2-х ДБСТ на загальну суму 11676,724 тис. грн.

На даний час робота триває щодо пошуку та підбору житла для дітей-сиріт, осіб з їх числа відповідно до пунктів зазначених в Порядку та умовах надання у 2018 році субвенції з державного бюджету.