Прес-центр7 листопада 2018, 16:11

Вручення ключів від квартири особі з числа дітей-сиріт в м. Кремінна

07.11.2018 року у актовій залі Кремінської райдержадміністрації
відбувся урочистий захід на якому виконуючий обов’язки голови, перший заступник голови Луганської ОДА Сергій Філь вручив ключі на однокімнатну квартиру особі з числа дітей-сиріт.

Однокімнатна житлова квартира у багатоквартирному будинку була придбана за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.

Власником квартири став Шевченко Олексій Миколайович,  1997 р.н.,  який має статус дитини-сироти, та перебував на обліку ССД Кремінської РДА, на квартирному обліку Новокраснянської сільської ради.

Раніше він виховувався у прийомній сім’ї Погожих.

Після навчання в ЗОШ № 4 м. Кремінна, з 2012 по 2016 р.р. навчався у Кремінському медичному училищі за спеціальністю «Лікувальна справа. Фельдшер».

З 2016 по 2017 р. працював акушером пологового відділення в лікарні
м. Рубіжне.

03.07.2017 р. підписав контракт з ВМС України. В даний час проходить службу за контрактом санітарним інструктором рото - вогневої підтримки в
м. Бердянськ.  Приймав безпосередню участь в ООС.  

З вересня 2018 р. навчається на заочному відділені за спеціальністю фармацевт технолог провізор Луганського Державного медичного університету у м. Рубіжне.

Хлопця привітали також голова Кремінської РДА Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Раїса Родіна та Новокраснянський сільський голова Юрій Смалько. 

Зокрема, Кремінській райдержадміністрації виділено кошти в розмірі 764,521 тис. грн для придбання одного будинку та трьох квартир. Дані об’єкти вже придбано.

Крім того, обласною комісією прийнято рішення про виділення Кремінському району 813,975 тис. грн. на придбання ще трьох житлових квартир для трьох осіб з числа дітей-сиріт.