Прес-центр13 липня 2018, 11:07

Зустріч з батьками-вихователями дитячих будинків сімейного типу та прийомними сім'ями

12 липня начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Родіна Р.В. відвідала Білокуракинський та Новопсковський райони.

В рамках візиту начальник служби у справах дітей облдержадміністрації разом із керівниками районних служб у справах дітей та представниками Луганського обласного відділення Міжнародної благодійної організації «СОС Дитяче Містечко» відвідала дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї, які функціонують на території районів.

 Керівник служби у справах дітей облдержадміністрації на власні очі переконалася, що діти забезпечені всім необхідним для гармонійного розвитку. Всі отримуватимуть тепло, турботу все те, чого їм не вистачало. “Я схиляю голову перед вами і дякую за те, що взяли на себе таку велику відповідальність”,- зазначила  Раїса Родіна, - «Ми спільно намагатимемось робити усе, щоб ці діти жили в хороших умовах і мали усе необхідне”.

Під час зустрічі обговорювалися найбільш проблемні питання для родин -  зокрема про організацію оздоровлення дітей та здійснення належного медичного, соціального та психологічного супроводу для таких сімей.

Також Родіна Р.В. поспілкувалася з головою Новопсковської районної державної адміністрації Латишевою Л.А., заступником голови Білолуцької селищної ради Петровою Л.Ф. та секретарем Новопсковської окремої територіальної громади Гречаною Т.М. щодо розвитку на рівні району та територіальної громади послуг для дітей та сімей з дітьми відповідно до їх потреб.