Прес-центр9 липня 2018, 20:07

09.07.2018 Зустріч з представниками МБФ «Жовто-блакитні крила»

Сьогодні, 09.07.2018 в приміщенні облдержадміністрації відбулась зустріч керівників структурних підрозділів облдержадміністрації з представниками МБФ «Жовто-блакитні крила», а саме Др. Богданом Андрощуком – координатором програми співробітництва задля розвитку в Україні/Молдові, Дитячого Фонду Німеччини та Людмилою Чуркіною – директора, керівника проекту «Генерація UA», директора БО «МБФ «Жовто-блакитні крила».

На зустрічі від облдержадміністрації були присутні представники:  Департаменту соціального захисту населення, Департаменту освіти і науки та Луганського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Від Департаменту участь у зустрічі взяла Валентина Колесник – заступник начальника управління - начальник відділу зовнішніх зносин управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності.

Головною метою зустрічі було обговорення подальшої сталості проекту «Генерація UA». Проект здійснюється в рамках програми «Сприяння розвитку міжсекторального партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу», що відбувається за ініціативою Дитячого Фонду Німеччини та БО «МБФ «Жовто-блакитні крила», за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Під час зустрічі присутні обговорили певні здобутки та напрацювання МБФ «Жовто-блакитні крила» за 2 роки на Луганщині (працюють з 2016 року). На жаль, проект закінчується у п.р., але це не стане «крапкою» у діяльності організації та за підтримки облдержадміністрації робота з дітьми буде продовжена.

Зустріч пройшла у дружній, діловій та конструктивній формі. Сторони домовилися про подальшу співпрацю.