Прес-центр14 липня 2017, 14:07

20 000 євро на стартап від IKEA та Rainmaking

IKEA спільно з одним з провідних гравців Європи в сфері підприємництва -Rainmaking запрошує стартапи, які впроваджують нові рішення для щоденних завдань.

Грант у розмірі € 20 000 на розробку продукту та запуск; індивідуальний наставник від бізнес-професіоналів IKEA і Rainmaking; доступ до випробувальних лабораторій,передових матеріалів та обладнання,а також безкоштовне проживання в Швеції на час проходження програми.

Дедлайн: 6 серпня 2017 року

Відкрита для підприємств та компаній з усього світу тримісячна програма дозволить IKEA і Rainmaking співпрацювати з 10-ма стартапами, щоб розробляти зрозумілі та доступні за ціною продукти та послуги, які «позитивно впливають на планету і суспільство».

Перебуваючи в Швеції, організатори запропонують стартапам робочий простір в IKEA Range&Supply Democratic Design centre (Демократичному центрі дизайну), привілейований доступ до прототипу магазину ІКЕА, випробувальних лабораторій, передових матеріалів та обладнання.

Крім того, організатори не виключають можливості продовження роботи з кожним стартапом після завершення програми, за допомогою становлення бізнесу своїх підопічних, ліцензування їх технологій або інвестицій в компанії.

Шукаються стартапи, які хочуть оскаржити відомі істини в світі ідей і технологій. Стартапи, які хочуть приєднатися у вивченні великих проблем у повсякденному житті людей, для суспільства і планети.

Напрямки роботи:

-проривні технології
-роботи з клієнтами
-інноваційний дизайн
-стійкість
-інновації продуктів харчування
-виробництво
-ланцюжок поставок і логістика
-системи і аналітика

ДЖЕРЕЛО