Прес-центр2 березня 2017, 14:03

5-9 квітня 2017 року в Угорщині проходитиме міжнародна будівельна виставка CONSTRUMA

Захід, який проводитиметься у Будапештському виставковому центрі «Hungexpo», вважається провідною спеціалізованою подією у регіоні Центрально-Східної Європи. На виставці буде представлено останні досягнення будівельної галузі, зокрема увесь спектр товарів, необхідних для будівництва та ремонту: будівельні матеріали, двері, вікна, ізоляційні матеріали, будівельну техніку, інструменти та виробниче обладнання. Угорські та міжнародні спеціалізовані компанії, кількість яких щорічно зростає, продемонструють новітні технології у сфері будівництва. Виставка супроводжуватиметься широкомасштабною експертною підтримкою, насиченою програмою конференції та включатиме наступні напрямки:

-        будівництво, будівельні матеріали;

-        портали, ворота, технології затемнення, скло-віконна галузь;

-        покрівельні роботи та матеріали, лудіння;

-        водо-, тепло-, звукоізоляція, будівництво фасадів;

-        технології освітлення, будівництво мереж електропостачання;

-        ландшафтний дизайн, озеленення.

Організатори очікують, що участь у виставці візьмуть близько 660 учасників та 54300 відвідувачів, розмір виставкових площ складе 21 300 м2.

В рамках основного виставкового заходу також проводитимуться CONSTRUMA GARDEN (ландшафтне будівництво та садівництво), HUNGAROTHERM (міжнародна виставка технологій опалення, вентиляції, кондиціювання та санітарії), RENEO (міжнародна виставка відновлювальних джерел енергії) та HOMEDESIGN (виставка, присвячена дизайну житла).

Контакти організаторів для зацікавлених взяти участь у заходах: www.construma.hu, construma@hungexpo.hu, тел.: +36 1 263 6098.