Прес-центр22 березня 2017, 08:03

84-Й МІЖНАРОДНИЙ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ ЯРМАРОК

З нагоди річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною і Республікою Сербія у  травні 2017  ( м. Нові Сад)  пройдуть «Дні України у Сербії». За інформацією Посольства України в Республіці Сербія планується поєднати  даний  захід з візитом відповідальних осіб високого рівня  нащої  держави до  Республіки Сербія. У рамках «Днів України у Сербії» разом із культурно – мистецькими заходами будуть організовані також заходи економічного характеру, а саме українсько- сербський бізнес форум та національна експозиція нашої країни на Міжнародному сільськогосподарському ярмарку у   м. Нові Сад.

Міжнародний сільськогосподарський ярмарок у м. Новий сад є найбільшим сільськогосподарським ярмарком на Балканах і збирає міжнародних  Байєрів  уже у 84 раз. Зокрема у 2016 році у ярмарку взяли участь понад 1500 компаній з 60 країн, а кількість відвідувачів сягнула 125 тисяч. Колективними стендами були  представлені такі країни як - Голландія, Австрія. Угорщина. Іспанія. Туреччина, Китай та інші.

Організатори  виставки підготували насичену програму для учасників, яка включає демонстрацію сільськогосподарської техніки, проведення національної виставки худоби та органічного виробництва, міжнародні В2В ділові зустрічі. У Конгресному центрі Новосадського виставкового центру будуть організовані рекламні акції, презентації, наради експертів та інші бізнесові заходи.

Серед традиційних подій виставки (виставка сільськогосподарської техніки та виставка худоби) цього року учасникам будуть запропоновані нові цікаві виставкові заходи:

зелена лінія – площадка для науковців і молодих учених, на якій вони зможуть презентувати нові  наукові досягнення в галузі сільського господарства  та  агробізнесу;

торги худоби – площадка де планується купувати та укладати угоди на  купівлю худоби;

біржа зайнятості – пропозиції та пошук роботи в галузі сільського господарства;

гастрономічна спадщина – збереження та просування традиційної та регіональної кухонь.     

Торгово-промислова палата України планує  організувати  в період з 13 по 19.05.2017 року колективний стенд на Міжнародному  сільськогосподарському ярмарку  у м. Новий сад  і запрошує  всіх бажаючих взяти участь у даному заході.

Під час роботи  виставки,  для українських учасників  будуть організовані зустрічі в ТПП Республіки Сербія та в державних  установах  країни, організація двосторонніх переговорів та відвідування сербських підприємств  з метою ознайомлення з умовами роботи на  сербському ринку.

Посольство України в Республіці Сербія разом з Торгово-промисловою палатою України опрацьовує питання організації національної експозиції України на Новосадському ярмарку, до якої планується залучити українські компанії у сфері АПК.   

ТПП України може запропонувати додаткові послуги щодо організації програми перельоту та перебування під час проведення виставки по спеціальним груповим тарифам.

У разі прийняття рішення про участь, звертатися  до організатора заходу –Торгово-промислової палати України. Контактна особа – Ломака Людмила Борисівна, тел.:  (044) 272-32-86, e-mail: LBL2005@ukr.net.