Прес-центр14 квітня 2017, 13:04

86-й Міжнародний Ізмірський ярмарок

За інформації Посольства України в Турецькій Республіці 18-22 серпня 2017 року відбудеться 86-й Міжнародний Ізмірський ярмарок у м. Ізмір, Туреччина.

Міжнародний Ізмірський ярмарок найстаріший торговий майданчик Туреччини, на якому представляється широке коло різноманітних товарів, послуг, культурни х заходів.

У цьому році на ярмарці презентуватиметься широкий ряд продуктів і послуг. Головною темою в цьому році є енергетичний сектор: відновлювальна енергетика (сонячна, вітряна, геотермальна, хвильова, енергетика на основі біомаси, гідроелектрична енергетика), відновлювальні технології, матеріали та енергогенеруючі системи. Також на ярмарку будуть представлені такі тематичні напрямки як технопарки, ІТ технології та комунікації, кондиціювання та обігрів, електроніка, харчові продукти, медичні та хімічні технології, косметика, текстиль, сільськогосподарські та фармацевтичні технології, освіта, робототехніка, будівництво та будівельні матеріали.

На заході очікується участь більше 1 млн відвідувачів, 400 експонентів (90 з яких закордонні), 96 делегацій з 27 країн світу.

Подія дає унікальні можливості створити синергетичну основу для представлення галузі енергетики з усього світу. Крім того, планується проведення зустрічей науковців, представників державної влади та приватного сектору.

Більше інформації про захід

Контактна особа від організаторів – Онур Арикан (Onur ARIKAN), тел.: +90 (533) 144-99-07, e-mail: onur.arikan@izmirfair.com.tr, ief@izmirfair.com.tr