Прес-центр8 травня 2018, 15:05

8 травня щорічно відзначається одне з найбільш благородних свят нашого часу - Міжнародний день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця!

Це свято було засноване на честь відомого швейцарського мецената Жана Анрі Дюнана, який народився 8 травня 1828 року. За його ініціативою були створені перші групи волонтерів, які надають допомогу всім пораненим на полях бойових дій. Також Дюнан став одним з творців всесвітньо відомого комітету Червоного Хреста. Ця організація почала свою роботу в 1863 році.

Від імені Луганської обласної державної адміністрації, усіх мешканців регіону прийміть щирі слова вдячності за проявлене співчуття і надання своєчасної гуманітарної допомоги. Нехай високі цілі та творче натхнення стануть запорукою успіху в роботі, яка виконується не стільки з обов’язку, скільки з любові до людей. Завдяки Вашій небайдужості в цей скрутний час мешканці нашої області, які потрапили у біду, відчувають турботу і підтримку. Ваша допомога – це неоціненний внесок, а також відчутна підтримка знедолених і нужденних.