Прес-центр23 жовтня 2017, 09:10

АГРАРНИЙ ФОРУМ У ЗАПОРІЖЖІ

01-02 листопада 2017 року у виставковому центрі «Козак-Палац» (м.Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б) відбудеться аграрний форум, що об’єднає власників, керівників агропромислових підприємств, експертів та громадськість.

Тема заходу: «Посилення можливостей сільгоспвиробників малого та середнього сектору через розвиток плодоовочівництва та вирощування нових нішевих культур»

Форум організовується Центром підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаним на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

Як надати новий імпульс для зміцнення та зростання малих та середніх фермерських господарств Запорізької області? Що допоможе досягти підвищення конкурентоспроможності та розширення географії експорту регіональних компаній? Як покращити післязбиральну доробку та збільшити продажі аграрної продукції? – Відповіді на ці та багато інших запитань будуть розглянуті під час роботи Форуму.

Основні теми панельних дискусій

- досвід вирощування та експорту плодовоягідних, овочевих та нових нішевих культур;

- сертифікація при вирощуванні ягід;

- пакування та зберігання плодовоягідних, овочевих та нових нішевих культур;

- страхування ризиків при вирощуванні агрокультур;

- ІТ-технології в сільському господарстві;

- шляхи підвищення маржинальності виробництва ягідних культур.

Протягом двох днів учасники зможуть не тільки отримати корисну інформацію та взяти участь в обговоренні, але й провести В2В-зустрічі з потенційними партнерами. До Запоріжжя завітають близько 30 спікерів – фахівців у сфері агропромислового сектору, представники програм міжнародної технічної допомоги, закордонних та українських бізнес-асоціацій. Очікується, що у заході візьмуть участь більше 200 власників та керівників аграрних та харчопереробних підприємств Запорізького та сусідніх регіонів, представники профільних асоціацій.

 

Програма форуму:

http://www.cci.zp.ua/images/2017/10/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0...

Участь у Форумі є безкоштовною за умови заповнення аплікаційної форми на сайті: http://cpb.cci.zp.ua

Додаткова інформація: +38 (061) 233-11-72, 212-51-16