Прес-центр13 грудня 2018, 14:12

AGRISHOW 2019

Дніпропетровська ТПП запрошує представників агропромислового комплексу України до Бразилії.

Почесне консульство Бразилії в м. Дніпро за інформаційної підтримки Дніпропетровської торгово-промислової палати ініціює поїздку української делегації до Бразилії з метою залучення інвестицій, встановлення контактів та розвитку співпраці в галузі сільського господарства між Бразилією та Україною.

Програма делегації включатиме участь у потужній галузевій виставці сільського господарства «Agrishow 2019», яка відбудеться у м. Рібейран-Прету штат Сан-Паулу, Бразилія у період з 29 квітня по 03 травня 2019 року.

Agrishow – це найбільша сільськогосподарська технологічна ярмарка в Латинській Америці та 3я за величиною у світі. 800 національних бразильських та міжнародних брендів, 440 тис. кв. м. виставкової площі,159 тис. кваліфікованих учасників з 83 країн, участь у семінарах та тренінгах, B2B зустрічі та презентації компаній.

Крім того, програма делегації включатиме робочі зустрічі у галузевих федераціях та асоціаціях, а також культурно-розважальну програму в містах Ріо-де-Жанейро, Куритиба, Фос-ду-Ігуасу.

За додатковою інформацією щодо зазначеного візиту прохання звертатися до Почесного консульства Бразилії в м. Дніпро за тел.: +38 (098)884-37-24; e-mail: honorary.consul.br@gmail.com.