Прес-центр29 травня 2017, 16:05

Альтернативні інструменти ефективного управління

ПАТ «Страхова Компанія «КРАЇНА» за інформаційної підтримки Дніпропетровської торгово-промислової палати запрошують керівників підприємств, HR, начальників підрозділів до участі в бізнес-семінарі на тему: «Альтернативні інструменти ефективного управління», який відбудеться 15 червня 2017 року о 12:00 за адресою: м. Дніпро, вул. Шевченка, 4, 3-й поверх.

Основною метою семінару є набуття навичок з ефективної мотивації співробітників.

Програмою передбачається розгляд наступних питань:

1. Системне планування: планування діяльності структурного підрозділу; організація діяльності; керівництво структурним підрозділом; контроль.

2. Персональна перспектива (навички керівника): керівник - як лідер; хто здатний стати лідером; підготовка до оволодіння прийомами і навичками ефективного лідерства; лідерство в бізнесі.

3. Інструментальна (організаційна структура і система мотивації): мотивація персоналу; адаптація персоналу; вирішення конфліктних ситуацій.

Доповідач: Некрасов Ю.В. - керівник, провідний бізнес-тренер «Академії проактивних керівників», фінансовий експерт, інженер-системотехнік, магістр економіки.

4. Програми медичного страхування як ефективний інструмент соціальної політики організації: добровільне медичне страхування в Україні; джерела фінансування та особливості оподаткування; вид добровільного до загальнообов'язкового: законодавчі ініціативи.

Доповідачі: Атаманенко Р.В. - директор з розвитку особистих видів страхування; Дорогобед В.Ю. - начальник управління особистого страхування ПАТ СК «Країна»

Участь у бізнес-семінарі є безкоштовною за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://goo.gl/84szxT. Кількість учасників обмежена!

Довідки та консультації за тел. (056) 374-94-09 (10), members@dcci.org.ua, Управління зовнішньоекономічних зв’язків Дніпропетровської торгово-промислової палати, Віталій Новіков, Євгенія Савчук.