Прес-центр24 травня 2018, 16:05

БІЗНЕС-ФОРУМ «ВІДКРИТТЯ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ ВЗАЄМОДІЇ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ ТА ЛАТВІЇ»

25-27 червня 2018 року у м.Юрмала (Латвія) відбудеться масштабна подія у сфері бізнесу – діловий форум «Відкриття нових можливостей для взаємодії підприємців України та Латвії». Його організаторами виступили УСПП, посольство України в Латвії, Агентство інвестицій та розвитку Латвія, а також компанія AP Holding.

У заході візьмуть участь бізнес-кола обох країн, представники Міністерства економіки Латвії, інших державних структур та бізнес-асоціацій Латвії.

Учасники форуму матимуть змогу ознайомитись з особливостями ділового клімату Латвії та умовами ведення бізнесу в цій країні,  обговорити стан українсько-латвійського торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва в контексті спільного входження до ринку ЄС.

В рамках форуму планується приділити особливу увагу наступним секторам: особливості експорту до країн ЄС; відновлювальним джерелам енергії, екології; інвестиціям та фінансуванню проектів; інформаційним технологіям та ін.

На форумі можуть розглядатися й інші галузі за пропозицією української сторони. Окрім того, заплановані секторальні презентації та перемовини у форматі В2В.

На переконання УСПП, цікавим для нашого бізнесу може стати презентація практичного досвіду залучення зовнішніх інвестицій, до прикладу – зі структурних фондів ЄС. Зокрема, йтиметься про історії успіху lmmer Ukrplastic -lmmer Group - IMMER Digital в цій царині.

Запрошуємо вас увійти до складу делегації УСПП, яка відвідає Латвію і, в разі зацікавленості, просимо не пізніше 20 червня 2018 року підтвердити участь, заповнивши анкету, що додається.

Контактна інформація: тел. (044) 536 96 42, 279 16 21, e-mail: ved3@uspp.org.ua, vpved@uspp.org.ua