Прес-центр1 лютого 2018, 11:02

БІЗНЕС-МІСІЯ ДО КАНАДИ

Харківська ТПП запрошує приєднатися до бізнес-місії «Business Trip to Niagara Foreign Trade Zone & International Convention PDAC» в період з 28 лютого 2018 року по 07 березня 2018 року і увійти до складу делегації, яка зможе відвідати Зовнішньоторговельну зону регіону Ніагара провінції Онтаріо (Канада ) за підтримки Канадсько-Української Торгової Палати.

Зовнішньоторговельна зона - це форма вільної економічної зони, яка спеціалізується на розвитку міжнародної торгівлі (експорт/імпорт). Зовнішньоторговельна зона Ніагара (ЗТЗ) - це територіально-адміністративна одиниця: площа 1 854,25 км², населення 431 346 чол., 12 міст, яка входить в провінцію Онтаріо. На ЗТЗ Ніагара є своє керівництво, яке забезпечує всебічну комплексну підтримку експортерам, включаючи особисту комунікацію з канадськими федеральними органами.

Відзначимо, що результатом попередньої поїздки делегації Херсонської області на чолі з в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Дмитром Бутрим стала пропозиція українським виробникам відкрити доступ на ринок Північної Америки через Зовнішньоторговельну зону Ніагари.

Для довідки: географічно Ніагара знаходиться на кордоні з США. Біля неї в радіусі 500 км (1 день доставки товару) проживає 160 млн. чол. (Міста Монреаль, Торонто, Оттава, Чикаго, Бостон, Нью-Йорк).

Ця поїздка буде корисна українським виробникам, які планують виходити на зовнішні ринки зі своєю продукцією, а також тим, у кого є досвід експорту товару в інші країни.

Під час бізнес-місії учасники детально ознайомляться з умовами та можливостями експорту в країни Північної Америки, зокрема в Канаду, зможуть налагодити бізнес-контакти, обмінятися досвідом в неформальній обстановці. Сприяти в спілкуванні буде особисто координатор Зовнішньоторговельній зони Ніагара Jayesh Menon.

Детальна програма за посиланням: https://www.kcci.kharkov.ua/upload/files/Prog_missiya.doc

Додаткові питання - відділ ЗЕЗ і оргроботи Харківської ТПП,
тел. (057) 751-99-46, контактна особа - Яніна Яковлєва.