Прес-центр10 липня 2018, 09:07

БІЗНЕС-МІСІЯ ДО РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА

Тернопільська ТПП запрошує взяти участь у бізнес-місії до Республіки Польща, в рамках проекту «7 Мазурських Чудес - Промоція інвестиційних можливостей регіону Великих Мазурських озер», котра відбудеться 23-26 липня 2018 року у місті Руця́не-Ни́да (пол. Ruciane-Nida) в північно-східній частині Польщі, над Нідзьким озером.

В рамках цієї бізнес-місії заплановано зустрічі В2В з польськими підприємцями, візити на підприємства, зустріч з місцевою міською радою та інші заходи в котрих Ви можете взяти участь.

Основною метою місії є налагодження співпраці між підприємцями з регіону Великих Мазурських озер та підприємцями з України, зацікавленими у співпраці та експорті регіональних суб'єктів господарської діяльності, а також тих, хто зацікавлений у інвестиціях у регіон Великих Мазурських озер. Галузі котрі беруть участь у заході: консалтинг, нерухомість, туризм, а також промисловість, розповсюдження, посередництво та виробництво харчових продуктів.

Організатор бізнес-місії покриває всі витрати участі: переліт, трансфер, проживання в готелі. Участь у бізнес-місії безкоштовна.

Реєстрація та ПРОГРАМА за посиланням

Для участі у бізнес-місії будуть запрошенні підприємства, за наявності місць, котрі правильно і вчасно заповнили заявку на участь. Заявки на участь просимо надіслати до 13.07.2018

Інформацію про бізнес-місію надає Юлія Сидорович
julia@gmsynergy.com.pl, +48 42 639 80 99, моб.+48 570-614-665