Прес-центр15 березня 2017, 16:03

Бізнес-сесія “Вихід на ринки Європейського Союзу: перспективи та ризики”

Чернігівська ТПП запрошує представників бізнесу прийняти участь в бізнес-сесії “Вихід на ринки  Європейського Союзу: перспективи та ризики”, яка відбудеться 21 березня о 14.00 в конференц-залі Чернігівської ТПП (вул. Ринкова, 7).

Захід фокусуватиметься на особливостях ведення господарської діяльності в Польщі, напередодні ділового візиту в Познань, допоможе розібратися в перевагах та ризиках.

Обговорюватимуться можливості, які пропонують українським підприємцям грантові програми, яким потребам відповідають, які переваги можуть запропонувати та як підвищити конкурентоспроможність українських підприємств на європейських ринках.

Мета бізнес-сесії –  надання корисної інформації та практичних інструментів для виходу товарів та послуг наших підприємств на ринки Європейського Союзу.

Програма бізнес сесії:

14:00 - "Бізнес в Польщі: перспективи та ризики для українських компаній", спікер — Михайло Романюк, партнер юридичної компанії “Лекс Консалтинг” (м.Івано-Франківськ,).  Основні питання:

- Переваги ведення бізнесу в Польщі;
- Як створити компанію та розпочати ведення господарської діяльності на території Польщі?
- Особливості оподаткування підприємницької діяльності в Польщі;
- Порядок оформлення на роботу працівників в Польщі. Особливості прийняття на роботу громадян України;
- Кредитування бізнесу в Польщі та можливості участі компаній в грантових програмах в ЄС;
- Ключові ризики для українського бізнесу в Польщі;
- Питання - відповіді

15:30 — Перерва на каву
15:45 — “Грантові  програми Європейського Союзу для українських підприємців на прикладі програми “Горизонт-2020”, спікер — Ольга Шаверіна, голова компанії “AFC” (Additional Financial Consulting, м. Київ)
17:15 - Запитання-відповіді, підведення підсумків.

Вартість участі складає 240 грн (з ПДВ).

Реєстрація за контактами: (0462) 60-43-30, (095) 271-44-02, e-mail: tatyana-selezen@yandex.ru, контактна особа – Тетяна Селезень.

Захід проводиться за фінансової підтримки Western NIS Enterprise Fund.