Прес-центр14 вересня 2017, 11:09

BUSINESS MODEL GENERATION

Комунікаційне агентство LeYa Communications за інформаційної підтримки Дніпропетровської торгово-промислової палати запрошують представників регіонального бізнесу до участі у дводенному воркшопі «Business Model Generation», який відбудеться 03-04 жовтня 2017р. у м. Київ (вул. Оболонська набережна, 20, Гольф Центр Київ).

Спікер: Олександр Остервальдер (Alexander Osterwalder) – експерт бізнес-моделей, підприємець, «революціонер» в області моделювання бізнес-процесів, автор бестселера «Business Model Generation», консультант, лектор.

Олександр розробив інноваційну модель бізнес-процесів на основі чіткої практичної методології, простої в користуванні як для корпорацій та малого бізнесу, так і для старт-ап проектів. Ericsson, IBM, Google, Telenor, Capgemini, Deloitte, Logica, 3M, P&G, GE, ERICSSON, Міністерство державних робіт та послуг Канади - лише деякі з компаній, які використовують цю модель. Олександр є частим лектором в таких вузах як Stanford, Berkeley, MIT, IESE, IMD.

Постійні клієнти: Microsoft, Intel, IM, 3M, MasterCard, Fujitsu, SAP, Medtronic, та інші.

Під час даного заходу учасники дізнаються про:

шаблони бізнес-моделі;
системний підхід щодо роботи із бізнес-моделями;
прототипування бізнес-моделі;
тестування бізнес-моделі;
визначення потреб клієнтів. Як дізнатись чого саме хоче клієнт;
ціннісну пропозицію та багато іншого.

У разі зацікавленості щодо участі та за додатковою інформацією прохання звертатися до організатора заходу за посиланням: http://businessmodel.leya.events/