Прес-центр30 жовтня 2018, 16:10

ЧЕСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

Дніпропетровська ТПП запрошує на зустріч з представниками чеської бізнес-делегації, що завітає до Дніпра 14 листопада 2018 року, в рамках ділового візиту підприємницької місії, що супроводжуватиме міністра промисловості та торгівлі Чеської Республіки пані Марту Новакову до Дніпропетровської області.

Формат заходу передбачає чесько-українську підприємницьку конференцію, а також В2В зустрічі. Серед присутніх будуть представники Торгово-промислової палати по країнам СНД.

Початок о 16:00, реєстрація з 15:30.

Захід відбудеться у приміщенні Дніпропетровської торгово-промислової палати (вул. Шевченка, 4, З поверх, 301 офіс).

Участь для українських підприємств у зустрічі безкоштовна за умови обов’язкової попередньої реєстрації шляхом заповнення форми: https://goo.gl/z7wTBG в термін до 13 листопада 2018 року.

В складі делегації будуть представники наступних чеських підприємств:

«EGT Express CZ» - транспортна компанія, заснована в 1995 році, яка надає повний спектр послуг: від навантаження і до митного оформлення та страхування доставки до кінцевого пункту призначення. Он-лайн моніторинг доставок по всьому маршруту їх транспортування, що полегшує зв'язок і прискорює процес доставки. Надання автомобільного транспорту (FTL і LTL) і морських перевезень, авіаперевезень, експресних перевезень, перевезень негабаритних вантажів та митних послуг, складування і т.д.
«ISMM Production & Business Cooperation» - постачальник і професійний кооператор провідних європейських виробників сільськогосподарських машин, автомобільної і вантажно-розвантажувальної техніки на першій лінії з комплексним технологічним обладнанням, в тому числі одним з найсучасніших лакувальних цехів порошкового фарбування в Чеській Республіці.
«KE-ARM» - виробник кульових кранів і зворотних клапанів для застосування в енергетичній та хімічній промисловості, теплопостачанні, переробці нафти, газу і в інших промислових галузях.
«MAVEL» - провідна виробнича та інженерна компанія, яка спеціалізується на турбінах і технологіях для гідроелектростанцій. Пропонує проектування, конструкцію, виробництво, поставку, монтаж, введення в експлуатацію, гарантійний та післягарантійний сервіс.
«MSV interier» - забезпечення проектування, розробки і постачання крісел, сидінь, компонентів і ін. доповнень для інтер'єру, рухомих складів (залізничних транспортних засобів). Здійснення ремонту компонентів рухомого складу - їх введення в приписувані розміри креслення відповідно до документації.
«PRK Partner» - надання юридичних послуг та юридичний супровід всіх галузей бізнесу (юридичний супровід інвестиційних проектів; корпоративна практика; нерухомість і будівництво; банківські операції; вирішення господарських спорів; інтелектуальна власність та інше).
«TRANSROLL-CZ» - виробники сталевих роликів, кронштейнів та гірляндних роликоопор для стрічкових конвеєрів.

Зі всіх організаційних питань щодо зазначеного заходу прохання звертатися до Дніпропетровської ТПП за тел.: (056)374-94-10 (12),
або e-mail: mes@dcci.org.ua