Прес-центр17 липня 2017, 13:07

CHINA’S GLOBAL FOOD AND HOSPITALITY TRADE SHOW

Торгово-промислова палата України запрошує підприємців взяти участь у роботі Національної експозиції України на China’s Global Food and Hospitality Trade Show, яка пройде в Шанхаї (Китай) з 14 по 16 листопада 2017 року.

FHC China 2017 – це унікальна можливість для іноземних виробників та дистриб’юторів харчових продуктів презентувати продукцію мільярдному ринку Китаю та почати ефективно працювати. Цільові напрямки виставки – м'ясо-молочна продукція, пиво, кондитерська продукція, хлібобулочні вироби та інше.

В рамках заходу буде працювати Importers & DistributorsZone, в якій представлені китайські дистрибуційні компанії та є можливість для українських компаній зустрітись та провести ділові переговори з цільовими компаніями. В рамках участі України планується також проведення українсько-китайського бізнес-форуму. 

Острівний національний стенд України планується розмістити в холі національних павільйонів. Вартість забудованого стенду в 9 кв. м. складає 6200 доларів США та включає в себе: стінові панелі, килимове покриття, назву компанії на фризі, освітлення, інформаційну тумбу, стіл, стільці, розетку, скляну вітрину, для зразків, корзину для сміття, графіку на стінових панелях, логотип на тумбі, розміщення інформації про компанію в каталозі стенду. Додатково сплачується організаційний внесок 200 дол. США.

Малі та середні компанії можуть подати заявку на грант до Western NIS Enterprise Fund щодо фінансової підтримки своєї участі.

У разі зацікавленості просимо направити на електронну адресу ems58@ukr.net заявку.

З питань участі компанії у виставці просимо звертатися за телефонами 279-17-50, 067-232-92-20.