Прес-центр7 березня 2018, 09:03

CISOLAR 2018

11-13 квітня 2018 року у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (Київ) відбудеться CISOLAR 2018 – 7 Міжнародна конференція і виставка сонячної енергетики в Центральній і Східній Європі. Це головна подія ринку сонячної енергетики, де провідні гравці традиційно презентують найновіші технології та рішення для галузі сонячної енергетики, а також діляться досвідом реалізації найуспішніших PV проектів. Вона збирає понад 400 делегатів конференції і більше 3000 учасників виставки. CISOLAR продовжує активно зростати. У 2018 році учасниками події стануть понад 50 авторитетних спікерів, понад 500 делегатів та 100+ експонентів з 30 країн світу.

Участь у CISOLAR — це виняткові можливості дізнатись останні тренди зростаючих ринків сонячної енергетики у регіоні. За останні сім років CISOLAR підтвердив свій статус наймасштабнішої події у сфері сонячної енергетики Центральної та Східної Європи, що слугує ефективною комунікаційною платформою для ключових гравців галузі, девелоперів та інвесторів. Саме на CISOLAR народжуються нові проекти та укладаються багатомільйонні контракти.

Участь у CISOLAR традиційно приймають власники та топ-менеджери компаній, які зацікавлені у розвитку інвестиційних енергетичних проектів у регіоні, зокрема, в Україні.

Цього року CISOLAR 2018 представлено у 3-денному форматі.
11 квітня в готелі Hilton відбудеться 7-а Конференція «Сонячна енергетика Центральної та Східної Європи», яка є професійною В2В платформою та збере топ-менеджерів та власників компаній, які представляють індустрію сонячної енергетики.

11-13 квітня у Виставковому центрі АККО Інтернешнл проходитиме виставка CISOLAR 2018, на якій будуть представлені продукція та сервіси від ключових гравців глобального ринку сонячної енергетики та місцевих компаній. Протягом трьох днів на CISOLAR 2018 будуть також представлені та проаналізовані останні законодавчі зміни та ініціативи в Україні та інших країнах Центральної та Східної Європи в контексті глобальних змін світової енергетичної карти та останніх технологічних досягнень. В центрі уваги будуть останні тенденції на ринку рішень для зберігання електроенергії, які є основою для подальшої активної експансії відновлюваних джерел енергії. Технологічна частина заходу також буде представлена сонячними рішеннями для промислового сектору, комунального господарства, а також приватних домогосподарств.

Важливою складовою частиною CISOLAR 2018 стане Tech Energy Competition — конкурс CISOLAR AWARDS, який визначить найкращі проекти сонячної енергетики у Центральній та Східній Європі.

Під час CISOLAR 2018 також відбудеться сесія зустрічей B2B за попередньо затвердженим розкладом. Традиційно CISOLAR 2018 представить потужний блок програми, присвячений фінансуванню проектів.

Під час CISOLAR 2018 вперше в Україні 12 квітня відбудеться Перша практична конференція «Сонячна енергетика – Домогосподарствам», яка збере власників будинків, нерухомості, керівників об'єднань багатоквартирних будинків, які вже є власниками та операторами сонячних електростанцій, а також тих, хто планує встановлення станцій.

Зареєструватись для участі лише у Конференції «Сонячна енергетика – Домогосподарствам» ви можете на сайті: hh-ua.cis-solar.com

Цьогорічний захід буде також включати в себе комплекс навчальних семінарів для малих підприємців та домовласників, які будуть присвячені рішенням у сфері сонячної енергетики, які дозволять не лише зменшити рахунки за енергоресурси, але і почати власний стабільний бізнес.

Організатором CISOLAR є Центр Іноваційного Бізнесу (IB Centre).

Станьте учасником CISOLAR та приєднуйтесь до всесвітньо відомих експертів, учасників міжнародного ринку сонячної енергетики, постачальників найсучасніших технологічних рішень у сфері енергоефективності – особистостей, які своєю діяльністю та досягненнями пишуть нову сторінку розвитку енергетичної галузі.

Зареєструватись для участі у всіх заходах та виставці CISOLAR 2018 можна на сайті: ua.cis-solar.com.