Прес-центр7 листопада 2017, 11:11

ЕКСПОРТНА ПРАКТИКА І ТОРГОВЕ ФІНАНСУВАННЯ (ПРОСУНУТИЙ РІВЕНЬ)

Розвинуті практики експорту та фінансування торгівлі для малих та середніх підприємств – це трьохденний семінар-тренінг спеціально розроблений для допомоги встановленим експортерам оцінити та вийти на нові ринки та в той же час завіритися, що методи оплати та варіанти фінансування можуть бути вигідно використані для підтримки збільшення долі експорту і, таким чином, забезпечити достовірність зростання. Тренінг буде проходити у Запоріжжі 11 - 13 Грудня 2017 р. у Запорізькій ТПП (бул. Центральний, 4).

Інтернаціональні способи торгівлі, протоколи, правила та можливості, котрі постійно розвиваються. Експортери повинні постійно актуалізувати свої знання, щоб гарантувати відповідність своїх діяльностей, усвідомлювати нові можливості ринків та бути здатними керувати фінансовими обов’язками, які, ймовірно, потребуватимуть більшого експортного продажу.

Тренінг є інтерактивним і включає використання тематичних досліджень, міні-вправ та реальних ситуацій у розподілах кожного курсу.

Під час курсу Ви:

• Оберете вдалі ринки для зростання експорту;

• Отримаєте відповідну інформацію для дослідження експортного ринку;

• Сплануєте зарубіжний маркетинговий візит;

• Зрозумієте наслідки Угоди про спрощення торгівлі товарами в рамках СОТ;

• Освоїте управління комерційним, державним, банківським, політичним та державним ризиком;

• Оберете та застосуєте основні міжнародні способи оплати;

• Підготуєте відповідну документацію для акредитивів та добре оціните відповідні положення;

• Розглянете інноваційні варіанти фінансування торгівлі;

• Ознайомитесь з основними протоколами міжнародної торгівлі, останніми змінами та оновленнями;

• Застосуєте раціональне регулювання експортними операціями.

В результаті цього курсу Ви розвинете Вашу кваліфікацію в керувані експортними операціями та прийманні обгрунтованих рішень щодо оцінки ринку та управління ризиками платежів.

Курс також включає в себе 90-хвилинне індивідуальне додаткове заняття с наставником, яке допоможе вам та вашій команді на практиці та в постійному розвитку цілей курсу.

Курс є дуже інтерактивним та багатим на обговорення, має акценти на практичні інструменти, які слід застосовувати до вашого бізнесу. Кожен розділ складатиметься з поєднання інформаційних матеріалів та практичних вправ, щоб допомогти делегатам розробити як стратегію розвитку експорту, так і план дій, який відповідає їх бізнес-стратегії та цілям.

Плата за навчання складе 2430 грн., курс представлений англійською мовою з одночасним перекладом. Ця ціна включає в себе роздаткові матеріали, закуски та подальший консалтинг / тренінг, наданий через два місяці після курсу.

Для участі, будь ласка, заповніть онлайн-форму заявки за посиланням https://form.jotformeu.com/72986702232358 яке діє до 24 листопада 2017 р. Будь ласка, зауважте, що кількість учасників обмежена.

Для додаткових запитань щодо оформлення заявки, будь ласка, пишіть на bsc-zp@e-tpp.org чи зателефонуйте: +38 (061) 212-51-16, 233-11-72