Прес-центр21 лютого 2018, 13:02

ETSY: ПРОСУВАННЯ НА НАЙБІЛЬШІЙ HANDMADE ТОРГОВІЙ ПЛАТФОРМІ СВIТУ

ETSY – найпопулярніший в світі торговий проект, який дає можливість продавати і купувати будь-які handmade товари з будь-якої точки світу. Цієї миті на платформах ETSY в різних країнах 1,8 млн. продавців продають свої товари 30,6 млн. активним користувачам (дані за 2016 рік). Обсяг проданих товарів за 2016 рік становить 2,84 млрд. доларів США. Найактивніші покупці знаходяться в США. Маючи можливість безмитного перевезення товарів вартістю до 800 доларів США в поштових відправленнях на адресу фізичної особи в США, без додаткових сертифікацій і дозволів для більшості споживчих товарів, і використовуючи пропозиції від ключової торгової платформи ETSY, будь-який майстер в Україні може почати свій експорт з одного з 11 500 відділень Укрпошти.

Проект E-Export School від Укрпошти (https://www.facebook.com/e.export.school/) проводить низку семінарів з питань виходу продукції українських народних майстрів на зовнішні ринки. 

Посилання на відеозапис першої частини заходу «ETSY: просування на найбільшій handmade торговій платформі свiту»: https://www.youtube.com/watch?v=oJdv8PfkHmA