Прес-центр20 серпня 2018, 10:08

Export Education MeetUp: усе про нові освітні можливості для підприємців та експортерів!

Осінь  – ідеальний час отримати нові знання та навички в сфері експорту. Тому Офіс з просування експорту запускає кілька нових освітніх програм, про які ми розповімо вже у вересні одразу в чотирьох містах: Києві, Дніпрі, Львові та Одесі!

Запрошуємо вас на Export Education MeetUp, де ви дізнаєтесь про нові освітні можливості та події Офісу, почуєте про результати навчання та реальні кейси від українських компаній і познайомитесь з провідним експертом освітньої програми Export Revolution Ukraine.

Де/Коли:

4 вересня – Київ

5 вересня – Дніпро

13 вересня – Львів

14 вересня – Одеса

Про що йтиме мова

Історії успіхів компаній-учасниць та результати першого навчального року програми Export Revolution Ukraine, завдяки якій вже понад
750 учасників скористалось знаннями та досвідом від європейських експертів в продажах, маркетингу та стратегії.

Презентація нових програм і подій для підприємців та експортерів: унікальна дистанційна програма для креативного сектору, можливості на ринку Китаю, Туреччини та Європи — про це все, і не тільки.

Як стати учасником безкоштовних освітніх програм та що потрібно зробити для максимально ефективного навчання?

Практичний воркшоп «10 основних ризиків під час експорту: як їх запобігти» з провідним експертом програми Export Revolution Ukraine
Ану-Мал Наарітс, провідним тренером та ментором програм Export Revolution Ukraine та Creative Export Ukraine, найвідомішою в Естонії жінкою-експертом з маркетингу та експорту.

Зареєструватись на Export Education MeetUp

Підтвердження Вашої участі ви отримаєте за 3 дні до початку події на вказану в реєстраційній формі електронну пошту. Заявки на участь у заході, отримані після завершення реєстрації, не будуть розглядатись.

Довідково:

Мови спікерів – українська та англійська.

Реєстрація відбувається у порядку черги і може бути закрита раніше у випадку, якщо кількість зареєстрованих учасників досягне ліміту; Офіс в праві відмовити у реєстрації на захід компаніям, які не надали про себе повних відомостей під час реєстрації на подію.

Порядок денний події, час та місце проведення Ви отримаєте у листі-нагадуванні за 3 дні до події.

Участь в освітній програмі є безкоштовною за умови підтвердження реєстрації.

Чи будуть надані матеріали/презентації по події? Так, усі матеріали будуть доступні за декілька днів після завершення події.

Освітні програми Export Revolution Ukraine та Creative Export Ukraine розроблені Інститутом Маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Програма фінансується Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку і співробітництва).