Прес-центр21 вересня 2018, 08:09

GET BUSINESS FESTIVAL 2018

14 листопада 2018 року ekonomika+ та Альфа-Банк Україна проведуть фестиваль для малого та середнього бізнесу Get Business Festival 2018. Цьогорічний захід відбудеться у межах глобального тижня підприємництва – GlobalEntrepreneurshipWeek 2018. Таким чином Україна долучиться до 170 країн, у яких відбудуться тисячі подій, що надихають на старт і розвиток власного бізнесу та об’єднують підприємців із потенційними співробітниками, менторами та інвесторами.

Майбутній GetBusinessFestival 2018 у цифрах:

  • 8 сцен;
  • понад 80 спікерів;
  • 5 форматів обміну знаннями;
  • 12 годин навчання та спілкування;
  • 5 менторських сесій від провідних СЕО і власників бізнесу країни;
  • 5 сесій «Перезавантаження».
  • Мета альянсу бізнес/медіа бюро ekonomika + та Альфа-Банку Україна – забезпечити 3000 підприємців якісним і доступним навчанням.

Get Business Festival 2018, з одного боку, відповідає вимогам сучасного бізнес-середовища щодо постійного вдосконалення та безперервного навчання, а з іншого – потребам мікро- та малих бізнесменів щодо доступу до практичної інформації про те, як виживати і зростами за умов  «турбулентності», диверсифікувати джерела прибутку, диференціюватися. Тому у цьому році, крім лекторіїв та практикумів (щодо стратегії, маркетингу, фінансів, IT, PR та продажів), менторських сесій від провідних СЕО і власників бізнесів, відбудуться активності з особистісної ефективності, жіночого підприємництва, обміну досвідом у форматі «підприємець – підприємцю». Окрему увагу буде приділено темі експорту.

Крім того, підприємцям запропонують новий формат пошуку точок зростання для власного бізнесу – «Перезавантаження». П’ять членів рад директорів кількох найбільших компаній країни будуть готові приділити 45 хвилин підприємцям, які шукають форми та інструменти прискорення і збільшення стійкості свого бізнесу.

Квитки на GetBusinessFestival 2018 можна придбати на get.delo.ua