Прес-центр9 cічня 2019, 09:01

ХІІ Форум Європа – Україна

Polish Business Center та Польсько-Українська Господарча Палата запрошують до участі у ХІІ Форумі Європа – Україна 24-25 січня 2019 року

Форум Європа – Україна, організований вперше в 2007 року, є одним з ключових подій, організованих Інститутом східних досліджень. Основна тема майбутнього ХІІ -го Форуму - це продовження реформи та модернізації України в ситуації можливих змін внаслідок президентських та парламентських виборів, призначених на 2019 рік.
ХІІ Форум Європа – Україна відбудеться 24-25 січня 2019 року в м. Жешув, Польща. Основною темою Форуму буде „Україна після 2019 року. Що варто змінити, а що варто продовжити ”. Посилання для реєстрації на участь у форумі – нижче:
https://www.forum-ekonomiczne.pl/…/index.php/form/ForumEuro… 
У Форумі візьмуть участь понад 800 учасників із Польщі, України, країн ЄС, сусідніх країн та США - представники урядів, політичного життя, дипломатії, бізнесу, органів місцевого самоврядування, установ ЄС, міжнародних організацій, аналітичних центрів та експертних кіл.
Також в рамках Форуму Європа-Україна буде проходити виставка «Eastern Fair». Дана виставка є хорошою нагодою презентувати українські підприємства та організації в Польщі. 
В рамках Форуму Європа-Україна та виставки «Eastern Fair» відбудеться :
- 2 дні дебатів та зустрічей
- Презентація головного звіту
- Пленарні засідання: основні керівники будуть говорити про економічну та політичну співпрацю між Україною та країнами Європи
- Більше 30 дискусійних панелей, присвячених економічним, політичним та соціальним питанням
- 10 презентацій регіонів України, окремих галузей економіки тощо
- 2 банкети: можливість прямого контакту з гостями
- Можливість представити компанії та встановити прямі ділові контакти