Прес-центр6 квітня 2017, 17:04

II Міжнародний форум – виставка ділових контактів «БРЕСТ 2017»

27-28 квітня 2017 році у місті Брест (Білорусія) відбудеться
II Міжнародний форум – виставка ділових контактів «БРЕСТ 2017», організатором якої є Брестське відділення Білоруської торгово-промислової палати.

II Міжнародний форум-виставка ділових контактів «БРЕСТ 2017» — це сучасна міжнародна ділова платформа для діалогу представників різних сфер бізнесу, державних структур, громадських організацій та засобів масової інформації, ведення переговорів між підприємствами-виробниками, постачальниками і торговими мережами, інвесторами та здобувачами інвестицій. У зоні особливої уваги – створення умов для залучення приватних інвестицій у виробництво, інфраструктуру, туризм, в тому числі на основі принципів приватно-державного партнерства. Захід покликаний сприяти зміцненню міжрегіонального ділової співпраці, забезпеченню умов для висновків взаємовигідних договорів, пошуку нових ринків збуту продукції.

Підприємства і організації представлять потенційним партнерам свою продукцію і послуги. Експозиція відобразить різні сфери економіки.

Тематичні розділи виставки:

машинобудування, приладобудування;
енергетика, альтернативна енергетика;
сільське господарство,
харчова промисловість;
хімічна промисловість;
будівництво та ЖКГ;
будівельні матеріали і обладнання;
деревообробна і меблева промисловість;
легка промисловість;
транспортні послуги та логістика;
інформаційні технології і телекомунікації;
туризм, оздоровлення;
медицина;
консалтинг, банківська та страхова діяльність;
діяльність СЕЗ;
ділове освіта.

 

Участь у форумі для них – це можливість виходу на ринок Білорусі, дослідження конкурентного середовища в даному регіоні, отримання інформації про умови інвестування та господарювання в Білорусі, комплексного розв'язання широкого спектра маркетингових завдань.

Потенційні партнери білоруських підприємств будуть запрошені до відвідування профільних компаній, проведення ділових зустрічей і переговорів у форматі B2B.

Перший форум-виставка в 2016 році об'єднав на своєму майданчику близько 130 компаній з Білорусі, Росії, України, Польщі, Італії, Китаю, Латвії, виставку відвідали представники близько 30 країн світу, включаючи представників торгово-економічних служб посольств, акредитованих в Республіці Білорусь.

Реєстрація учасників та детальна інформація про захід знаходиться на офіційному сайті www.brest-forum.by. Також на даному інтернет-ресурсі надається можливість розміщення ділових пропозицій підприємств-учасників Форуму.

З питань участі у форумі-виставці звертатися за телефонами:
+375 (162) 20-80-80, 21-81-02, 21-80-36 та електронною поштою: ved@ccibrest.by.