Прес-центр27 листопада 2017, 10:11

ІІІ УКРАЇНСЬКО-ЛИТОВСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ

08 грудня 2017 року у Вільнюсі за участі Президентів України і Литви відбудеться III Українсько–Литовський Економічний Форум.

Форум покликаний сприяти співпраці між суб’єктами господарювання України та Литви.

Довідково: за результатами поперендніх заходів в 2017 році обсяг експорту української продукції до Литви зріс на 8,6%, постійно реалізуються спільні проекти.

Метою цьогорічного Форуму є забезпечення комунікацій з провідними європейськими компаніями та інвесторами, розширення їх співпраці з українським бізнесом.

Станом на сьогодні зацікавленість у співпраці висловили такі європейські компанії:

1.                BOD Group розглядає варіанти інвестування у проекти сонячних електростанцій у Херсонській та інших областях України;

2.                Respekto Grupe Ltd. зацікавлені в налагоджені співпраці з українськими партнерами з питань реалізації інвестиційних проектів в Україні – інфраструктурних, в сфері телекомунікацій, енергетики;

3.                Група компаній UAB «Imlitex Holdings» вже імпортує в Литву продукцію більше 6 вітчизняних компаній та шукає нових партнерів.

Перелік компаній постійно доповнюється.

В рамках Економічного Форуму працюватимуть ряд секцій: «відновлювані джерела енергії», «інвестиції та фінансування», «сучасна екологія» та «бізнес-середовище і ринок праці».

Ознайомитись з більш детальною інформацією про Форум, програмою, умовами участі та зареєструватись можна за посиланням: http://uspp.ua/forum.html