Прес-центр1 серпня 2018, 09:08

Інфографіка з пріоритетними напрямками та кількісними показниками допомоги від ЄС

В рамках всеукраїнської комунікаційної кампанії «Прямуємо разом» від Представництва ЄС підготовлено інфографіку, де зазначені пріоритетні напрямки та кількісні показники допомоги від ЄС/

Довідково:

Кампанія «Moving Forward Together / Прямуємо разом» включає пріоритетні теми для ЄС в Україні: глибоку та всеохоплюючу зону вільної торгівлі, відновлення сходу та децентралізацію. Окрім того, кампанія висвітлює основні програми та ініціативи ЄС, серед яких «Горизонт 2020», «EU4Business», «Креативна Європа», щоб поінформувати про підтримку інновацій, малого та середнього бізнесу та розвитку культури в Україні.

Україна є пріоритетним партнером, якому ЄС надав понад 12 млрд євро за останні 3 роки. Проте 77% українців не знають про програми ЄС в Україні, згідно з опитуванням Київського міжнародного інституту соціології, проведеним у грудні 2017 року. Поінформованість про програми ЄС та можливості і переваги, які вони пропонують українцям у галузі торгівлі, культури та освітньому обміні, про підтримку таких ключових реформ, як децентралізація або допомога внутрішньо переміщеним особам, ще нижча.

ДЖЕРЕЛО