Прес-центр18 вересня 2017, 12:09

Інформація про українсько-німецький семінар-практикум “Біоенергетика. Сучасні технології та обладнання для видобування енергії з біологічних енергоносіїв на прикладі Баварії”

Торгово-промислова палата України інформує, що у період  22.10 – 27.10. 2017 р. ТПП України спільно з баварською компанією TUM-Tech GmbH, що спеціалізується на трансфері технологій та інноваційному консалтингу, та Баварським Державним Товариством з міжнародної економічної кооперації «Bayern International» за фінансової підтримки Міністерства економіки, інфраструктури, транспорту та технологій Баварії (Німеччина) проводить у Баварії в рамках кваліфікаційної програми "Bayern – Fit for Partnership" („Баварія готова до партнерства”) семінар-практикум «Біоенергетика. Сучасні технології та обладнання для видобування енергії  з біологічних енергоносіїв на прикладі Баварії”.
Проект підтримується Баварським урядом і розрахований на представників підприємств української економіки, пов'язаних з виникненням органічних відходів  у ході виробничих процесів.
Більш докладно читайте, будь ласка, у доданих файлах за посилянням http://bit.ly/2jCSe21
Останній термін подачі заявок на участь – 25 вересня  п.р.
Довідки за тел. +38 044 461 98 08 (внутрішні 3810 і 3811).
Дирекція міжнародного співробітництва ТПП України
boi-ier@ucci.org.uabea-ier@ucci.org.ua