Прес-центр3 липня 2017, 15:07

ITALIAN WINE EXPO

7 липня 2017 року  відбудеться урочистий захід “Italian Wine Expo”, присвячений вину та винному мистецтву Італії, який буде проведено у формі семінару майстер-класу для імпортерів та дегустації для гостей.

Метою заходу є налагодження торговельних відносин між Італією та Україною та створення умов для подальшого співробітництва у сфері виноробства.

Захід організовано спільно з Торгово-промисловою палатою України та ЦУМом, за підтримки Почесного Консула України в Італії у Падуї, регіонах Венето, Трентіно-Альто Адідже, Фріулі-Венеція-Джулія Марко Тозона.

Під час заходу буде проведено дeгустацію більш ніж 100 видів вин таких італійських торговельних марок, як “Le Monde”, “Pian delle Vette”, “Marisa Cuomo”, “Biagi”, “Castello di Roncade” з найдавнішими виноградарськими традиціями, представленими безпосередньо виробниками з різних регіонів Італії. На заході також будуть представлені італійські продукти харчування: “Bonazza”(ковбасні вироби), “Buono e onesto” (сирні вироби), “Avesani” (макаронні вироби), “Pace”(оливкова олія) та багато інших.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ:

13:00-16:00 – зустріч з відомим сомельє Італії - Bartolomeo Roberto Lepori та українськими сомельє;

16:00-19:00 – семінар майстер-клас для українських імпортерів вина;

19:00 – урочиста частина заходу, під час якої буде проведено дегустацію вина та італійських продуктів харчування, жива музика.

 

Захід відбудеться за адресою м.Київ, вул. Хрещатик 38, ЦУМ Київ (сьомий поверх ).

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном:

+38 093 921 69 61, Олег Береснєв info@b2ukraine.com,

+38063 405 98 45 Лінда Хотян linda@b2ukraine.com