Прес-центр11 липня 2017, 09:07

IX ЯРМАРОК ЗАРУБІЖНИХ ІНВЕСТИЦІЙ В КИТАЇ (COIFAIR)

Торгово-промислова палата України, спільно з Посольством України в Китайській Народній Республіці, організовує колективний стенд українських підприємств на Дев'ятій сесії Ярмарку китайських інвестицій за кордон, яка відбудеться 21-22 листопада 2017 року у Виставковому центрі Пекіну (Китай), за підтримки Комітету з розвитку і реформ КНР. 

В рамках роботи 9-ї сесії Ярмарки китайських інвестицій за кордоном відбудеться День України, презентація українських підприємств та інвестиційних проектів за підтримки Посольства України в Китаї.

Учасники матимуть змогу провести зустрічі і переговори з представниками багатьох китайських і зарубіжних підприємств, вислухати думки експертів в галузі залучення інвестицій, провести переговори щодо отримання фінансування проектів, досягти реального інвестиційного співробітництва.

Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон і проходить під девізом «Нові реалії, нові можливості». В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори та зустрічі на високому рівні. Партнерами Ярмарки є Світовий банк, Світова організація торгівлі, Програма розвитку ООН, Конференція ООН з торгівлі та розвитку, Організація Економічного Співробітництва та розвитку, Асоціація сприяння розвитку світових інвестицій.

У разі зацікавленості в участі у вищезазначеному заході просимо надсилати заявки на електронну адресу: ems58@ukr.net.

За додатковою інформацією звертатися до керівника проекту - Малахівської Cтаніслави.

Контактні телефони: 0672329220, (044)279-17-50.