Прес-центр1 серпня 2017, 09:08

Конкурс для фермерських господарств від УКРДЕРЖФОНДу

УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ (Укрдержфонд) повідомляє про проведення конкурсу на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів.

Дедлайн: 16 серпня 2017 року

Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.Загальна сума коштів, що будуть розподілені, становить 65 млн. гривень.

Конкурс проводиться в два етапи:

1.  Прийом заявок та документів для участі в конкурсі, визначення переліку фермерських господарств, що претендують на одержання фінансової підтримки – проводиться регіональними комісіями Фонду (за адресами регіональних відділень Укрдержфонду).

2.  Конкурсний відбір та формування реєстру фермерських господарств, що отримали право на одержання фінансової підтримки – проводиться конкурсною комісією з питань надання фінансової підтримки (Укрдержфонд, м. Київ, вул. Б.Грінченка, 1).

ДЖЕРЕЛО