Прес-центр6 лютого 2018, 10:02

КОНКУРС НА СТАЖУВАННЯ «ХОЛОДНИЙ ЛАНЦЮГ ПОСТАЧАННЯ» У США

Посольство США в Києві в рамках програми «Спеціальна Американська Бізнес-Інтернатура» (SABIT) запрошує взяти участь у стажуванні в США "Холодний ланцюг постачання" виробників продуктів харчування, сільгосппідприємства, хімічні та фармацевтичні підприємства, мережеві рітейл компанії.

Програма буде розглядати аспекти транспортування і зберігання в холодному ланцюгу постачання. У програмі братимуть участь компанії з Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану.

Дати стажування: 14 квітня - 05 травня 2018 року.

Документи приймаються до 23 лютого 2018 року.

Вимоги до кандидатів:

  • технічна підготовка і відповідний досвід роботи у сфері холодного ланцюга постачання;
  • мінімум 3 роки досвіду на управлінській посаді (управлінці середньої та вищої ланки).

Знання англійської мови не вимагається. Професійні перекладачі-синхроністи забезпечать усний переклад програми з англійської на російську мову.

Мета програми: знайомство з американським ланцюгом холодної поставки. Програма розрахована на три тижні. Перший тиждень присвячений навчанню і може включати заняття на теми нормативних процедур, законодавства, стандартів, сертифікації, бізнес-планів, міжкультурних переговорів і управління як для асоціацій, так і для міжнародного бізнесу. Крім того, передбачені відвідування об'єктів і зустрічі з представниками широкого спектра американських компаній, що працюють в секторі холодного ланцюга поставок, і відповідних галузевих асоціацій. Стажування фінансує Міністерство торгівлі США (переліт з Києва до США і назад, проживання, програму навчальних занять, послуги перекладачів в робочі години, мед. страхування на випадок екстреної необхідності, а так само невелику стипендію для компенсації частини вартості харчування і додаткових витрат).

Документи на конкурс:

  • анкета з фотографією, заповнена російською та англійською мовами;
  • рекомендаційний лист, російською та англійською мовами;
  • копія першої сторінки (з анкетними даними) вашого закордонного паспорта (для візи до США).

Рекомендаційний лист має бути підписаний керівником компанії та має містити опис посадових обов'язків здобувача в даний час і дозвіл на участь в програмі в зазначені терміни. Якщо претендент сам є директором організації, до анкети необхідно додати рекомендаційний лист від бізнес-партнерів з коротким описом спільних проектів. Всі документи необхідно надіслати на електронні адреси: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov і SABIT@trade.gov, одним файлом в форматі pdf до 23 лютого 2018 року включно.

Для більш детальної інформації щодо стажування в США, зокрема заповненню анкети, візових питань тощо звертатися до Тернопільської ТПП. Телефон для довідок: (0352) 52 34 68, моб. (050)6975423, (068) 5862187,
e-mail: kt@tcci.te.ua.

Контактна особа щодо організації поїздки Копестинський Тарас.

Завантажити анкету