Прес-центр23 жовтня 2017, 09:10

Конкурс підприємницьких проектів

Кращі проекти зможуть отримати фінансування в розмірі до 1000 євро від ФБ "ПОМАГАЄМ", а також нефінансову підтримку з боку фонду (розміщення на краудфандингових площадках, залучення грантів, представлення інвесторам індивідуально чи в рамках різних заходів, тощо).

До участі запрошуються проекти наступних категорій:

-Проекти, ініційовані внутрішньо переміщеними особами (ВПО)
-Проекти за участю ВПО
-Проект в інтересах людей з інвалідністю або передбачає їх працевлаштування
-Проект в інтересах дітей
-Проект у сфері культури і креативності
-Проект реалізується в малому місті або сільській території
-Соціальне підприємництво
Один проект може відноситись до однієї або одразу до кількох категорій.

Основні положення конкурсу:

Конкурс постійно діючий.
Фонд приймає проекти, попередньо оцінює, залучаючи експертів з числа донорів та партнерів фонду і сторонніх фахівців.
Подання проекту на конкурс автоматично означає згоду автора проекту з тим, що фонд презентуватиме проект включно з усіма візуальними та текстовими матеріалами, а також може передавати контактні дані автора проекту потенційним інвесторам – особисто на зустрічах, надсилаючи електронною поштою або під час закритих (не публічних) заходів. Для презентації проекту на публічних заходах або збору коштів на краудфандингу фонд отримує додаткове погодження від автору проекту.
Допомога Фонду в пошуку фінансування та реалізації проекту може бути лише підтримкою автору та команді проекту, але не заміняє їхніх зусиль у виконанні проекту.
Авторство та вигоди від реалізації проекту залишаються за автором.
Фонд допомагає шукати фінансування для проектів, але не гарантує залучення певної суми на певних умовах у певні строки. Всі умови фінансування індивідуально обговорюються з автором проекту та потенційними донорами / інвесторами.
Окрім пошуку фінансування фонд по можливості буде надавати проектам інші варіанти підтримки: просування в ЗМІ та соціальних мережах, інформування автора про додаткові можливості, навчання, конкурси, гранти, тощо.

Для того щоб подати проект на конкурс, необхідно заповнити аплікаційну форму

ДЖЕРЕЛО